Tres gelats per fer a casa i combatre la calor

L'estiu i la pujada de temperatures fa que sigui temps de gelats, granissats i orxates

Gelat de plàtan i gerds

Ingredients:

 
  • Dos plàtans madurs
  • Gerds


Elaboració:

  1. Pela el plàtan i aixafa'l amb una forquilla fins que aconsegueixis una textura sense grumolls.
  2. Posa la barreja en un motlle per a gelats, afegeix gerds frescos sencers o a meitats.
  3. Congela. Quan ho vulguis menjar treu-los del motlle.


Gelat de préssec amb iogurt

Ingredients:

 
  • Dos préssecs
  • Un iogurt natural o ensucrat


Elaboració:

  1. Pela i talla els préssecs quan estiguin en el seu grau òptim de maduració.
  2. Posa'ls a la batedora i tritura juntament amb el iogurt.
  3. Aboca la barreja en recipient que es pugui tapar i congela, cada 30 minuts durant les pròximes tres hores barreja amb una forquilla perquè no quedi cristal·litzat, sinó una textura cremosa.
  4. Quan ho vulguis consumir, posa la barreja a la batedora i tritura de nou així quedarà més cremós.


Gelat bicolor de maduixes i kiwi

Ingredients:

 
  • Dos kiwis
  • Maduixes


Elaboració:

  1. Triturem les maduixes netes fins que quedin com un puré i fem la mateixa operació amb els kiwis.
  2. Posem la maduixa triturada en un motlle de gelat i com la textura és densa podrem posar a continuació el puré de kiwi.
  3. Ho posarem en el congelador i una vegada congeli obtindrem un gelat bicolor.