T'atreveixes a fer unes torrades de Santa Teresa a casa?

Aprofita el pa dur del dia anterior per fer aquest dolç tan tradicional

Ingredients:

  • Mitja barra de pa del dia d'abans 
  • 1 got de llet fresca 
  • 1 got de nata
  • 4 cullerades de sucre
  • 1 branca de canyella
  • MItja cullerada de canyella en pols
  • farina
  • 2 ous
  • Oli d'oliva verge extra


Elaboració:

 
  1. Poseu a coure la llet i la nata en una cassola i posem la branca de canyella i dues cullerades de sucre. Quan comenci a bullir o aboquem a una safata gran i retirem la canyella.
  2. Llesquem el pa amb un gruix d'uns 2 centímetres i els introduïm a la safata amb la llet. Els deixem fins que s'empapin bé. Posarem la farina en un plat i batrem els ous en un recipient.
  3. Passarem les llesques de pa per la farina i per l'ou batut i posarem l'oli a escalfar en una paella. Els fregirem per les dues bandes.
  4. Retirarem les llesques i les escorrerem sobre paper absorbent de cuina.
  5. Barrejarem les altres 2 cullerades de sucre amb la canyella en pols, les empolvorem i ja les podem degustar.