Atreveix-te a fer el teu propi torró de xocolata amb arròs inflat amb la canalla

La recepta del torró de xocolata amb arròs inflat és senzilla i surt espectacular

Ingredients:

  • 200 gr de xocolata fondant
  • 200 gr de xocolata amb llet
  • 150 gr de mantega sense sal
  • 50 gr d'arròs inflat


Elaboració:
Desfeu la xocolata fondant juntament amb la mantega al microones o al bany Maria. Quan està desfeta, afegiu-hi el sucre i barregeu-ho bé. A continuació incorporeu-hi la xocolata amb llet ratllada i torneu-ho a barrejar.

 

Mentre espereu que es refredi, cobriu la base del motlle amb l'arròs inflat i aboqueu una mica de xocolata per sobre fins a cobrir-ho. Torneu a escampar més arròs inflat i cobriu de nou amb més xocolata.

Sacsegeu el motlle per desfer les bombolles d'aire. Poseu a la nevera tota la nit. L'endemà, el desemmotlleu i ja estarà llest.