Aquests són els líquids que poden prendre els bebès de 6 a 12 mesos

En aquestes edats bàsicament només poden veure tres tipus de líquids

Els bebès entre els sis primers mesos i l'any tenen encara molt limitat els líquids que poden veure. En aquestes edats bàsicament només poden veure tres tipus de líquids i res d'aigües amb gustos, té, sucs naturals o processats, begudes ensucrades perquè els fan més mal que bé. Veiem els tres líquids que sí que poden:

- Lactància materna a demanda: La llet materna està composta en un 88% per aigua, de manera que cobreix totes les necessitats d'aliment i líquid de l'infant. La llet calma la set i la gana.

- Llet de fórmula, també a demanda: si no s'ha aconseguit introduir la lactància materna, la llet de fórmula és l'alternativa. 

- Aigua pura: L'aigua pura s'ha de donar a partir dels 6 mesos una vegada el nadó inicia l'alimentació complementària i no abans. La introducció de l'aigua pot incrementar la probabilitat d'abandonar la lactància, existeix més risc de contaminació i de malalties gastrointestinals i com els seus ronyons són immadurs li poden ocasionar algun tipus de problemes o patologies greus.