5 alternatives al llit per quan vinguin amics a dormir a casa

Que passa si no disposem d'un llit extra perquè aquest infant es quedi a dormir?

A nens i nenes els hi agrada rebre amics a casa per dormir. Aquesta experiència implica un bon moment pels petits, ja que poden jugar, escollir sopa i passar una estona molt divertida. Però que passa si no disposem d'un llit extra perquè aquest infant es quedi a dormir?

 

A continuació us proposem 5 alternatives al llit per quan vinguin amics a dormir a casa.

  1. Matalàs inflable: Utilitzats antigament per fer nits en càmpings, els matalassos inflables han evolucionat molt i existeixen en versions infantils, la millor idea per evitar caigudes inesperades durant la nit.
  2. Matalàs plegable: Alternativa al matalàs inflable, és fàcil de fer servir, ja que s'estira i es recull de manera ràpida. Tot i això ocupa més que l'inflable, però també és més còmode.
  3. Un sofà llit: Si es disposa d'una habitació extra, unes golfes o un despatx podem instal·lar un petit sofà llit. Podem trobar de tots els dissenys, mides i preus i a més de ser un lloc per descansar els infants podran quedar-se a dormir i fins i tot, si el sofà llit és suficientment gran, es podran quedar a dormir més d'un amic
  4. Puff llit: Aquesta mena de llit plegable és individual i es pot instal·lar en qualsevol racó de casa, encara que té un preu més elevat que les altres alternatives. Quan està plegat quedarà bé allà on s'ubiqui i alhora, i mentre no es fa servir per dormir, se li pot donar una altra utilitat.
  5. Sacs de dormir: Encara que no és la solució més còmoda, els podem posar sobre una màrfega o catifa per guanyar en confort. Dormir en sacs de dormir està bé si no és més de dos o tres dies i no ha de ser un sac per a la muntanya.