3 propostes per passar les tardes d'hivern a casa amb els infants

Ara que passem més estones en família, cal buscar alternatives per gaudir del temps

Les restriccions per aturar l'expansió del coronavirus ens han portat a tots a passar més estones a casa, i cal ser creatiu per omplir les hores amb activitats que agradin a tota la família. Si tenim infants, les possibilitats s'han de multiplicar per gaudir del temps d'oci plegats.

Concert a casa

Són molts els infants que van a classe de música quan surten de l'escola, o segueixen amb les classes virtuals actualment. Una activitat que els requereix constància i esforç, i que cal que practiquin a casa per anar millorant. Quina millor manera que preparant un concert al menjador de casa?

Activitats físiques per cremar adrenalina

Amb tantes hores a casa, és fàcil recórrer als telèfons mòbils o tauletes per buscar entreteniment. Però hi ha mil opcions per jugar sense aparells tecnològics, fent que cremin l'adrenalina que tenen. Per exemple, el tradicional joc de l'amagatall no falla mai. Una manera divertida de jugar a casa una bona estona.

També podem preparar un Scape Room a casa, dissenyant proves adaptades a les diferents edats dels infants que hagin d'anar superant. També podeu fer sessions de ball o classes de ioga en família, una bona manera de fer exercici tots plegats!

A la cuina en família!

Preparar les postres o el berenar en família pot ser una bona manera de passar una estona divertida amb recompensa final. Als infants els agrada fer coses a la cuina, i que millor que fer unes magdalenes i que ells participin en l'elaboració d'aquestes? Hi ha múltiples opcions, i poden participar en funció de la seva edat.