Així canvia el cos quan som mares

El cos de les mares canvia després de l'embaràs depenent de l'estil de vida i la genètica. La dona passa per moltes etapes al llarg de la vida, cadascuna d'aquestes etapes té el seu encant i el seu moment. Es viuen de manera diferent i ajuden a madurar com a persones.

Ser mare és sens dubte una de les més gratificants, de les que vivim amb més plenitud i que suposen més canvis, a nivell emocional i físic.

Així canvia el cos quan som mares

Després del part, la lactància i el pas dels temps fan que el cos torni a la seva normalitat hormonal. En aquest període, pot ser, que ens troben amb alguns quilos de més que poden costar d'eliminar. Els pits més desinflats, amb pèrdua de volum i turgència i un abdomen que pot tenir un excés de pell, són altres conseqüències de l'embaràs.

És aleshores quan ens plantegem reposicionar el nostre cos, recuperar el nostre "abans" i recuperar la forma que teníem. De vegades posar-se en forma no és suficient a causa del canvi tan dràstic que suposa l'embaràs. Per això, cal alguna ajuda externa.

Després del part:

  • Recomanem donar el pit, ja que la lactància ens ajuda a accelerar el procés de recuperació físic.
  • No fer restriccions en el menjar, ni una alimentació baixa en calories, no és el moment. Ara toca recuperar els nivells de sang i teixits que hem perdut en el part i produir llet materna.
  • No fer una vida sedentària i incloure una hora d'exercici moderat al dia.
  • A partir de la sisena setmana podem iniciar una taula d'exercicis que ens ajudi a enfortir el sol pelvià si el nostre ginecòleg no ens ha donat cap contraindicació.

Taques, estries, aranyes vasculars, flacciditat o cúmuls de greix són els casos més comuns que ens trobem. Si t'identifiques amb un o més d'aquests casos i desitges posar-hi solució, ara tens una visita informativa gratuïta amb els professionals mèdics-estètics de Grup Policlínica que t'assessoraran sobre el teu cas particular i et proposaran un pla.