Les 5 millores pel·lícules d'embarassades

Dona embarassada que mira una pel·lícula amb crispetes des del sofa

Si seràs mare d'aquí poc, vols ser-ho en un futur o et bé de gust veure pel·lícules sobre l'embaràs, t'expliquem quines són les 6 millors pel·lícules d'embarassades. Normalment els films que expliquen la gestació es basen en diversos temes. Les mares solteres són un clàssic en les pel·lícules d'embarassades, encara que també en trobem sobre adopció, inseminació, embarassos adolescents, entre d'altres.

Totes s'emmarquen en diversos gèneres des de comèdies a drames. Durant les pel·lícules podràs identificar tot un seguit de tòpics i situacions que es produeixen en l'embaràs.

Aquestes són les 5 millors pel·lícules d'embarassades

Que esperar quan estàs esperant

L'adaptació del best-seller Que esperar quan estàs esperant, que va vendre 20 milions d'exemplars i que The New York Times va assenyalar com "la bíblia de l'embaràs" continua sent una de les pel·lícules sobre l'embaràs més conegudes. Durant la cinta s'aborden les emocions i temors de quatre parelles que estan a punt de ser pares.

Juno

Juno, és una adolescent que es queda embarassada d'un company de classe i decideix donar al seu fill en adopció. Abans de donar al seu bebè en adopció, iniciarà una recerca per trobar els pares més adients per a l'infant. La pel·lícula, que no deixa de ser un drama, està ple de diàlegs intel·ligents. Juno és un dels films sobre l'embaràs més reconeguts i celebrats amb un Oscar, tres nominacions als Globus d'Or, un BAFTA i moltes mencions en els festivals de cinema internacionals.

Nou mesos

Comèdia que recull les reaccions oposades d'una parella quan ella es queda embarassada. És una de les pel·lícules sobre embarassos més famoses, adaptació d'un film francès del mateix nom: Neuf Mois.

Embarassats

Les dificultats per quedar-se embarassada d'una parella centra aquesta pel·lícula. Aquest fil espanyol narra les vivències d'aquesta parella en què l'home té una esperma de molt pobre i ella es troba en etapa premenopàusica. L'embaràs és retratat entre el drama i l'humor.

Precious

La darrera pel·lícula, titulada Precious, aborda de nou l'embaràs en l'adolescència. Aquest drama explica la vida d'una noia d'escassos recursos del Harlem, i víctima d'abusos familiars. Precious és una història de superació personal què busca vies per treure als seus fills endavant. La peli va gaudir d'un gran reconeixement i va obtenir bones crítiques i reconeixements tant en els Globus d'Or, com en els BAFTA, el Festival de Sundance, els Critics 'Choice Awards i els Oscar.