Els avantatges de quedar-se embarassada a l'hivern

Una parella celebra que seran pares amb un predictor

Encara que la majoria de parelles planifiquen l'embaràs, molts arriben quan arriben. Però no és el mateix quedar-se embarassada durant l'hivern que a l'estiu. De fet quedar-se embarassada a l'hivernbastants avantatges.

Evites la calor extrema de l'estiu

Cada estació compta amb pros i contres a l'hora de quedar-nos embarassades. Tot i això i si escollim febrer o març per començar l'embaràs, és a dir els dos últims mesos de la temporada, la recta final de l'embaràs serà entre octubre i novembre. Uns mesos en els quals evitarem les altes temperatures de juliol i agost, les més altes de tot l'any i les molèsties típiques de l'embaràs, com la retenció de líquids, que s'agreugen amb la calor, no seran tan pronunciades.

Infants amb uns vista millor

Segons els experts, la miopia es relaciona amb el naixement i que els infants nascuts a l'estiu són experimenten més deficiències visuals. Un fet que es podria relacionar amb l'exposició dels petits a la llum natural.

Ossos i músculs més forts

Els mesos en què el nadó es desenvolupa dins del ventre matern és un factor clau en la salut del nen. Si l'embaràs es produeix entre febrer i març, la gestació passa durant l'estiu, quan hi ha més sol, font de vitamina D. Una vitamina fonamental en l'absorció del calci pel desenvolupament dels ossos i els músculs del bebè.

Recuperar el cos d'abans

Si l'embaràs es produeix a l'hivern, quedaran més mesos per l'estiu i tindrem més temps per recuperar-nos. Encara que la recuperació és un procés biològic