L'alimentació de les embarassades a l'hivern

L'arribada de l'hivern fa que canvien del tot els nostres hàbits. La baixada de les temperatures comporta que vingui més de gust una alimentació més contundent. El fred també convida a quedar-se a casa i passejar i sortir molt menys. Tot i això, les embarassades han de continuar cuidat i vigilant la seva alimentació i els seus hàbits.

Si estàs embarassada, et recomanem alguns consells per mantenir una alimentació sana i equilibrada tot i el fred. També t'adjuntem altres hàbits importants a tenir en compte.

 

L'alimentació de les embarassades a l'hivern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • El fred comporta que el cos demani alimentació més calorica i sobretot, calenta com les sopes, els consomés, les cremes i purés de verdures i plats de cullera com els llegums. Tots ells propostes que poden ser baixes en calories.
  • El secret per menjar llegums sense aportar calories innecessàries està en la forma de cuinar-les. Si afegim xoriço, botifarra, cansalada o carn s'augmenten considerablement les calories i més si s'acompanya amb pa.
  • Els llegums les podem acompanyar de verdures i patates bullides o saltades amb poc oli d'oliva i una petita porció de xoriço per donar-li gust.
  • Els dies de sol és convenient prendre'l sempre amb la protecció més adient per a cada pell, ja que durant l'embaràs pot sortir taques a la pell. Quan el cos obté vitamina D, a més d'absorbir correctament el calci dels aliments, ajuda a cremar més greix. A més, la vitamina D prevé l'osteoporosi i ajuda a desenvolupar els ossos del futur bebè.
  • Amb les baixes temperatures també és important hidratar-se i beure suficient aigua per combatre la retenció de líquids i el ressecament de la pell que comporta a l'interior, la calefacció i a l'exterior, el fred.