Marina Castro

La Marina és psicòloga especilaitzada en sexologia i parella a través de varis màsters i postgraus.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB), Màster Teràpia parella i teràpia sexual, Universitat de Barcelona (UB), Postgrau en Teràpia de Parella i sexologia, Institut Estudis Superiors Psicològics (ISEP), Postgrau en Promoció de la salut sexual i reproductiva. Intervenció educativa i comunitària. Universitat de Lleida (UDLl), Postgrau en teràpia de parella. Universitat de Girona(UdG), Postgrau en teràpia breu. Universitat de Girona (UdG), Postgrau en Mediació familiar. Universitat Oberta de Catalunya (UOC) però sobretot a través dels més de 10 anys de clínica i 1400 casos on realment aprèn i millora en el dia a dia.

 

Una part de la seva feina és la divulgació a través del seu blog, a través de conferències, tallers, xerrades... i  molt activa a les xarxes socials.

 

També és mare de 3 criatures, va agafar la oferta de "en compres 2 i te'n donen 3" de manera que té una nena de 5 anys i uns bessons de 4 anys. Per tant el seu dia a dia és pura acrobàcia organitzativa per tal de que tothom hi tingui cabuda, conciliar vida-parella-família-amics-hobbies és un autèntic puzzle.

 

Ens ajudarà  a encaixar la vida de parella amb els fills, aprendre i millorar la nostra relació i la nostra sexualitat i sobre la sexualitat i afectivitat dels nostres fills i filles.