Glòria Cornet

La Glòria Cornet, Educadora Emocional i Coach de Relacions, ensenya a les persones a conèixer-se i autogestionar el seu estat mental i emocional per tenir relacions més sanes, profundes i conscients i sentir-se més lliures, felices i equilibrades.

Considera que la qualitat de la nostra vida depèn de la qualitat de les nostres relacions, començant per la relació amb nosaltres mateixos que és amb qui passem més temps. Per aquest motiu, ensenya a gestionar la part mental i emocional, començant per un mateix. Quan et coneixes i et comprens a tu mateix és més fàcil conèixer i comprendre els altres, i per tant les relacions es tornen més fluides, reconfortants i autèntiques.

El projecte de la Glòria Cornet és Relacions Conscients i té tres línies d'acció: les classes de Ioga de Polaritat, per aprendre a gestionar l'estrès a través del cos, els cursos de formació en comunicació empàtica i intel·ligència emocional i relacional, i les sessions personalitzades.

Es considera una persona inquieta que li encanta desxifrar els misteris de les relacions humanes i les persones. Una de les seves aficions més personals és assaborir un bon cafè amb llet en una cafeteria i un llibre com a única companyia. Senzilla i de relació fàcil, li apassiona el creixement personal continu per aportar el seu granet de sorra i ajudar a construir una societat més sana i feliç.