TikTok no enviarà notificacions als menors a partir de les 21 hores

Aquesta limitació, que s'activarà automàticament en els comptes dels menors, pretén millorar els hàbits de consum d'internet entre els joves

TikTok no enviarà notificacions als usuaris d'entre 13 i 15 anys a partir de les 21 hores, segona ha comunicat la mateixa companyia. En el cas dels menors entre els 16 i els 17 serà a partir de les 22 hores.

Aquesta limitació, que s'activarà automàticament en els comptes dels menors, pretén millorar els hàbits de consum d'internet entre els joves i fer-los conscients dels riscos que comporta compartir material a la xarxa.

TikTok farà que els menors de 16 anys no puguin rebre missatges privats, mentre que per la franja de 16 i 17 l'opció estarà deshabilitada per defecte i només podran enviar missatges privats si ho marquen expressament a la configuració de l'app.

La xarxa social per a adolescents també ha adoptat altres mesures com la impossibilitat de descarregar els seus vídeos i, que quan pengin contingut audiovisual puguin decidir qui els podran veure. D'aquesta manera els comptes per a menors d'entre 13 i 15 tindran deshabilitada l'opció de compartir-los amb tothom.