Tots sou els meus preferits

de1c737ed310f0006bfa6bcea86c3a7d

Seguim amb les recomanació que fan des de les Biblioteques de Sant Cugat aquest cop un conte molt tendre i que ens serveix per treballar l'afecte, la seguretat i la confiança., "Tots sou els meus preferits" Autor: Sam McBratney, il·lustrat per Anita Jeram, Kókinos, 2004, Recomanat a partir de 3 anys

Tots sou els meus preferits

El conte ens explica la història d'una mare ós i un pare ós que tenien tres fills als que estimaven per igual. Cada nit, abans de dormir, els hi recordaven que eren els fills més meravellosos del món. Un dia, però, els ossets es van començar a qüestionar com podia ser que els estimessin de la mateixa manera si tots tres eren ben diferents. Tots tres germans no podien ser el millor fill... O sí?

Un conte que afavoreix la comunicació amb els nostres fills mitjançant una actitud positiva. A través del conte es transmeten vincles pares-fills per treballar l'afecte, la seguretat i la confiança.

Jan llegint el conte

Quan el vam llegir, en Jan li preocupava molt quin dels tres petits era el que s'estimaven més els pares. Però a mida que anàvem passant pàgines vam veure que els pares s'estimaven a tots tres per igual. És un conte que ens anat molt bé per seguir amb les pràctiques de la lectura.