Ja és Nadal a Sant Cugat

Nadal a Sant Cugat 2015

Un any més arriba el Nadal a Sant Cugat, unes dates que tothom espera amb ganes i il·lusió, sobretot els més petits de la casa.

El passat dia 2 de desembre es va donar el tret de sortida a les activitats que ofereix la ciutat per aquestes dates nadalenques amb l'encesa de llums, a la plaça d'Octavià. Va ser el primer acte que va donar per iniciada la campanya un "Nadal d'il·lusió" i que acabarà el 10 de gener.

Un nadal d'il·lusió

Com l'any passat, aquells santcugatencs que es van apropar a a la plaça del monestir van poder gaudir d'una xocolatada i l'actuació del grup musical The Penguins, amb l'espectacle "Reaggae per Xics".

Enguany, hi ha un total de 7 espais estrella pensats per encabir les més de 123 activitats familiars amb la implicació de més de 40 entitats de la ciutat. Els espais són: la Plaça d'Octavià, la Plaça del rei, la Plaça Barcelona, la Casa de Cultura, el Museu de Sant Cugat, la Plaça del Coll i Josefina Masareñas.

Les activitats i espectacles estan pensats per famílies amb nens i nenes de 0 a 12 anys i són tan variades com un circuit pirata, tallers infantils, espectacle de circ, jocs, animacions i food trucks, entre d'altres. Com l'any anterior, també hi ha el trenet Express per recórrer la ciutat.

Una de les grans novetats de l'any passat va ser la pista de gel que aquest any ha tornat però amb un canvi d'ubicació. Els amants del patinatge heu d'anar al carrer Josefina Mascareñas, en lloc del Parc Ramon Barnils. La pista està ja en funcionament des del 4 de desembre i tancarà el 10 de gener.

Nadal a Sant Cugat 2015

Una de les grans novetats d'aquest any és la Fira de Nadal de la plaça d'Octavià. Per primera vegada 10 comerciants de la ciutat ofereixen els seus productes més nadalencs, perquè tothom pugui guarnir i preparar les cases per a aquestes festes. L'altra novetat és la Festa Jove de Cap d'Any, per joves de 12 a 17 anys. Es farà al Casal Torreblanca de 00 h a 03 h i serà una festa amb consumicions sense alcohol.

Per veure tota la programació podeu consultar la web de l'Ajuntament o a través de la secció AGENDA de Jan Petit.