Torna el Festival Petits Camaleons

57faf68213b8771ad4a523f5ed32d4d8

Festival Petits Camaleons

El Festival Petits Camaleons torna a Sant Cugat en la seva tercera edició: serà el proper 4 i 5 d'octubre al Teatre Auditori. La setmana passada es va fer la roda de premsa presentant els grups d'aquest any i les novetats que hi torbarem.

Com a caps de cartell vindran: Manel, Txarango, La Troba Kung-Fú, Lax'n'Busto, La Iaia i Quart Primera. Aquest any també tindrem la presència de dues bandes revelació, Oques Grasses i 9son, sense oblidar els grups santcugatencs com Maio de Sal i Frank Knurf. En total, durant els dos dies, uns vint grups passaran pel festival.

Caps de cartell Festival Petits Camaleons

Sis escenaris repartits pels voltants del Teatre Auditori serviran per gaudir de les propostes més consolidades, els nous valors musicals, els petits talents i la música per a nadons. 

Aquest any, com a novetat, hi haurà Karaokes Band Kids a la Carpa del Circ Raluy, on els nens podran cantar amb música en directe. També vindrà el jove grup Beatles for Kids, que interpretarà versions dels Beatles pensades per als més petits. 

Beatles for Kids Petits Camaleons

Com sempre, hi trobarem una zona chill out per descansar, una sala de signatura d'autògrafs, rodes de premsa fetes per nens i nenes, ràdio en directe i el concurs musical dels Petits Talents.

Per segon any consecutiu Cugat.cat organitza Petits Talents, un concurs orientat a nens i joves músics de qualsevol estil, d'entre 3 i 16 anys, que serveix com a plataforma audiovisual de talent. Després d'una votació popular i del veredicte d'un jurat, sis de les propostes presentades actuaran al festival. Durant els mesos previs al festival es buscaran els millors músics del país. Hi haurà dues categories: 3-9 anys i 10-16 anys.

Podreu trobar tota la informació i les bases del concurs Petits Talents aquí