The Family Run a Sant Cugat

El proper diumenge 10 de maig s'organitza a Sant Cugat la primera edició de la cursa The Family Run. L'any passat us explicàvem la cursa que es va fer a Barcelona i aquest any el Club Junior ha decidit organitzar-la a la nostra ciutat. Una gran experiència familiar, esportiva, solidària, inclusiva per a grans i petits!

Una cursa que combina hàbits saludables, la cultura de l'esforç i el valor de la recompensa, a la vegada que busca compartir experiències en família, formar equips i gaudir en família. Tothom hi té un lloc, ja que són circuits adaptats, prioritzant la integració, la igualtat i el respecte. 

The Family Run és molt més que una cursa amb espectacle, pallassos, activitats, jocs, inflables i una gran festa final amb molta música a càrrec de Kata Kitinga una banda de batucada i una xocolatada popular oberta a tothom. 

Sense oblidar la part més solidària de la cursa, aquest any una part de les incripcions es destinaran a l'associació ASHUA de pacients amb Sindrome Hemolític Urèmic Atípic. Una enfermetat ultra rara, crònica i potencialment mortal. El seu ràpid diagnòstic es essencial per salvar vides.  

La cursa consta de diversos circuits amb l'objectiu que les famílies puguin córrer plegades infants de 3 a 6 anys, de 7 a 10 anys, d'11 a 14 anys, circuits de cadira de rodes i cotxets, circuit de pares i nens de la mà i circuit d'adults. 

On

Parc Central Sant Cugat

Horaris

9:30 - Cursa de Rodes

10:00 - Cursa d'Adults

10:45 - Cursa d'infants 11 a 14 anys

11:00 - Cursa d'infants 7 a 10 anys

11:15 - Cursa d'infants de 3 a 6 anys

i a partir de les 11h la festa final amb tallers, teatre, reptes, zumba, concursos i xocolatada per tothom!!!!

Preus inscripcions

Fins el dia 5/5: Adults-10€  / Infants- 5€

Del 6/5 al 9/5: Adults- 15€  / Infants- 5€

INCRIPCIONS

Més informació The Family Run

info@thefamilyrun.com

931 597 264

organitza: Club Junior