Superherois en embolics

919d31d4c3714ae7c4d645548d8b98b5

Iniciem el juliol amb una nova recomanació de les Biblioteques de Sant Cugat"Superherois en embolics" Fer-se gran a vegades és una murga, tenim pors, ens fem mal, ens fa mandra fer segons què.. sort que hi ha llibres que ens mostren els millors trucs per encarar la vida!

Autor: Carmen Gil & Anna Laura Cantone. Barcelona: Parramón, 2011. Recomanat a partir de 4 anys.

Superherois en embolics

Aquest recull de contes escrits per la Carmen Gil i il·lustrats de manera divertidíssima per A.L. Cantone ens poden ajudar a superar tots aquests embolics gràcies a 10 magnífics superheroisEl fantasma Roderic, la Fada Remeiera, els Tabalots, i molts d'altres t'acompanyaran durant 10 relats esbojarrats i veuràs que res és el que sembla a primera vista!

És un llibre que ens explica de manera divertida molts dels problemes amb els que ens trobem cada dia, però que a la vegada ens deixa un missatge molt positiu: tot te solució quan posem imaginació, ganes i alegria!

Un conte de contes per gaudir abans d'anar a dormir, i que ens posarà amb un somriure al llit.

Llegim el conte de Superherois en embolics

Un conte entretingut i molt recomanable! El que més ens va agradar va ser el regal que li va fer la tia Rosalia a en Lluís; unes tiretes per al cor, que curen ferides del cor. Fetes de petons, manyagueries, paraules boniques, cançons....