Materials per a tots de Kids&Us

Fins ara hem vist què és Kids&Us, quin és el seu mètode d'aprenentatge i hem pogut descobrir al costat del Guim i l'Adrià com viuen els nens i nenes aquesta innovadora manera d'aprendre anglès des de ben petits.

Avui us volem ensenyar la gamma de productes que tenen a Kids&Us per complementar l'aprenentatge de l'idioma, sempre seguint amb la seva filosofia d'aprenentatge global. Es tracta d'una sèrie de complements pensats per ser una eina amena i divertida per a tots els nens i nenes, siguin o no alumnes de l'escola. Des de casa poden jugar de manera divertida i entretinguda mentres segueixen aprenent i consolidant l'anglès après.

Hi ha materials variats per a diferents edats, per tan, amb els més petits els pares també poden jugar amb ells.

Materials adicionals Kids&Us

La primera línia de productes són els "Baby Books", una col·lecció pensada pels nadons de 9 a 24 mesos, actualment hi ha dos llibres per aprendre els colors i els números. Es tracta, com sempre, de material interactiu que permet una immersió a l'anglès de 360º.

Després passem a la col·lecció "Read Me a Story" que va dedicat a infants de 2 a 7 anys. Dins aquesta col·lecció hi ha dues línies editorials, Betty Sheep (per nens i nenes de 2 a 4 anys) i Gina Ginger (de 5 a 7 anys). La Betty Sheep és una ovella que al costat de la seva amiga Catty anirà descobrint què és el Nadal, la família, els colors i els números. La Gina Ginger, és una nena pèl-roja que viurà un munt d'aventures de la mà d'unes petites i divertides fades (actualment se'n poden trobar quatre de diferents).

Materials adicionals Kids&Us

"Listen&Play" és una col·lecció de llibres pensada perquè els nens i nenes juguin en anglès al mateix temps que aprenen, sigui sols o bé acompanyats dels pares. Hi ha dues línies "Listen&Touch" i "Listen&Read", en els dos casos són llibres que contenen més de 40 jocs i 700 locucions cadascun, per repassar i complementar el que s'ha après a classe.

Materials adicionals Kids&Us

Tots aquests llibres, funcionen amb un dispositiu que es diu "Talking pen" (llapis que parla) que és un lector que permet una correcta lectura, pronúncia, dicció i entonació del contingut. Es tracta d'una eina ideal per acompanyar aquestes col·leccions, ja que està pensat per complementar l'experiència i, tant el poden utilitzar nens d'1 any, fins als 10.

Materials adicionals Kids&Us

Però no tot està enfocat als més petits, Kids&Us també ofereix una col·lecció de llibres pels seus teenagers. Es tracta de tres col·leccions que es divideixen segons els nivells d'anglès (en el cas dels alumnes de l'escola A2 o B1). Hi ha "The Red Jungle Mistery" (de 9 a 11 anys), "Night at the Funfair" (de 10 a 12 anys) i "Three Little Pigs" (d'11 a 13 anys). Serveixen per seguir treballant en l'àmbit de la lecto-escriptura i com sempre de manera divertida.

Materials adicionals Kids&Us

Apart d'aquestes línies editorials, també hi ha tota una gamma de jocs, com puzles, jocs de cartes (memory) o els peluixos dels personatges de l'escola com: el Mousy, la Linda, el Bunny i el Sam. Pels més petits, es tracta d'uns complements que agraden molt, ja que es crea un vincle entre els nens i els personatges i és una manera de motivar-los a l'hora de seguir aprenent.

Kids&Us

Es pot seguir complementant i ampliant l'univers Kids&Us a través de les aplicacions mòbil dels personatges com la Betty Sheep o la Gina Ginger. O també a través del canal de Youtube de Telekids on trobaran diferents episodis cadascun amb una història diferent.

Per últim, i no menys important, a la pàgina web de Kids&Us hi ha un apartat dedicat als nens i nenes (Kid's Zone) on trobaran jocs i activitats. A més a més, a readmeastory hi ha tota una sèrie de materials per seguir jugant i aprenent, com ara contes i retallables.

Apa! A jugar i passar-ho bé en anglès!

En el proper article parlarem dels Casals i les Colònies que proposen els nostres amics de Kids and Us.