Sant Medir 2016

El proper 3 de març arriba Sant Medir, la festa local del co-patró de Sant Cugat. Els santcugatencs viuran la festivitat a l'ermita de Sant Medir i també podran gaudir d'una gran varietat d'activitats que s'han organitzat al llarg de tot el dia.

Sant Medir 2016

Aquest any els banderers del tradicional aplec seran els Caparrots, una entitat de Cultura Popular i Tradicional Catalana. Al capdavant de la comitiva hi haurà dos capgrossos –la catalaneta i l'avi pagès–, seguits de cinc caps de sèrie –el Gepetto, la Betty Boop, el cuiner del Tintín, el Grouxo Marx i el boig pintor– i, sis caparrots de Sant Cugat –Halassane N'Diaye, Rogeli Pedró, Roser Adeva, Jordi Franquesa, Joan Llamas, Grau Garriga i Pere Royo–.

Sant Medir 2016

A les 8:30 h es donarà el tret de sortida dels gegants de Sant Cugat, el Joan i na Marieta, des de la plaça Octavià fins a l'ermita de Sant Medir. Els actes tindran lloc a la plaça Octavià, a la plaça Barcelona a l'ermita de Sant Medir i al monestir. Entre les activitats que es podran fer hi haurà una xocolatada popular, una cercavila, una ballada de sardanes, actuacions dels gegants, bastoners i castellers de Sant Cugat i un concert de la coral de la ciutat, entre d'altres.

Per veure tota la programació podeu consultar l'agenda de Jan Petit.