Preinscripció a les escoles bressol pel curs 2016-2017

Avui s'inicia el període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2016-2017 a les escoles bressol municipals, que durarà fins al pròxim 13 de maig. El procés d'admissió d'alumnat a les escoles bressol es desenvoluparà en les següents dates: el 25 de maig es presentaran les llistes amb la puntuació provisional i no serà fins al 6 de juny que surtin les llistes amb els alumnes admesos. Del 13 al 17 de juny (ambdós inclosos) s'obrirà el període de matriculació.

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Cugat o bé a les oficines de Mira-sol, la Floresta i les Planes. La presentació d'una sol·licitud amb dades falses o la presentació de més d'una comportaran la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre.

Preinscripció escoles bressol municipals Sant Cugat

Un cop recollides totes les sol·licituds i finalitzat el termini es passarà a fer el recompte. Tota la informació relacionada amb el procés de preinscripció es publiquen als taulers d'anuncis dels centres, de l'OAC i de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME).

Per saber-ne més de les escoles bressol municipals es pot consultar aquest díptic preparat per l'Ajuntament.