"Posa't la gorra" contra el càncer infantil

El pròxim dissabte 12 tindrà lloc la 15a edició de la campanya "Posa't la Gorra", una iniciativa de l'Assocació AFANOC per lluitar contra el càncer infantil. La festa tindrà lloc al Zoo de Barcelona, com en les edicions anteriors, i s'hi duran a terme actuacions des de les 10h del matí per grans i petits.

Posa't la gorra 15a edició

Les activitats es duran a terme a la Plaça de la Dama del Paraigües (al costat de l'Aquarama) i començaran a les 10:45 amb la projecció de vídeos sobre la tasca d'AFANOC. Després hi haurà diferents espectacles de música i pallassos i la presentació i benvinguda amb el director de teatre i presentador de televisió Àngel Llàcer.

El principal objectiu de la campanya "Posa't la Gorra" és la de donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats amb càncer i les seves famílies a causa de la malaltia, i conscienciar així les administracions i la societat de la necessitat de prendre mesures per millorar la seva situació.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra i, per això, s'ha convertit en el símbol solidari de l'Associació.

Posa't la gorra 15a edició

Per la 15a edició s'ha fet un disseny molt especial de la mà de dibuixant Roser Capdevila. A la gorra hi apareix un ramat de xais sobre un fons verd esperança, que ballen, juguen, canten, mengen, llegeixen, s'estimen i es fan regals. La gorra es pot aconseguir per 7€ a través de la pàgina web o en els diferents punts de venda.

A l'edició de l'any passat es van distribuïr 35.000 gorres hi va haver 8.000 assistents a la festa. Des de l'Associació conviden a tothom a venir al Zoo per repetir l'èxit de l'any passat: "Uneix-te al nostre ramat, t'esperem amb una festa plena de sorpreses, activitats, música i com sempre, amb moltes ganes i un bon rotllo que ens surt per les orelles i que volem compartir amb tu!".

[su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=jXGZWW8Y20A"]

Podeu veure la programació detallada a l'Agenda de Jan Petit o a la pàgina web de l'Associació.