Per què he d?estalviar aigua?

90ff0382aa1d41cea60542bb6b58932b

Nova recomanació de les Biblioteques de Sant Cugat. "Per què he d'estalviar aigua?" un conte que parla del recurs natural i planteja com aquest pot ser utilitzat d'una forma prudent o irresponsable. Mostrant formes senzilles d'estalvi d'aigua.

"Per què he d'estalviar aigua?" Autor: Jen Green i Mike Gordon. Barcelona : Barcanova, 2012. Recomanat a partir de 3 anys

Biblioteques de Sant Cugat

Amb la rentrée sempre revisem la llista de projectes i bones intencions per dur a terme durant el nou curs. A més d'apuntar els nens a les diferents activitats educatives i de lleure, podem renovar les bones pràctiques que ajuden a un desenvolupament sostenible de casa nostra i del planeta. 

La Cristina recorda als seus veïns que no ha plogut gaire últimament i que ara tothom ha d'estalviar aigua.

En aquesta col·lecció de Barcanova hi ha quatre títols sobre el medi ambient: aigua, reciclatge, estalvi d'energia i protecció de la natura. Aquests llibres estan pensats per animar els nens a reflexionar sobre conflictes de la cura del medi ambient que poden trobar-se a la vida diària.

Els de JanPetit vam llegir el conte molt atentament i ara cop que obrim l'aixeta recordem el que deia la Cristina. Amb contes com aquest ens concienciem de l'important que és estalviar aigua.