Otto l?ós de llibre

4531e8799dbe4e0408383424478109c4

Nova recomanació de les Biblioteques de Sant Cugat "Otto l'ós de llibre" un conte que ens explica la història d'un ós que d'un dia a l'altre es troba sol a casa.
Autor/a: Katie Cleminson, editorial: Joventut, any de publicació: 2011, edat recomanada a partir de 4 anys.

Nova recomanaci? de les biblioteques

L'Otto és un ós que viu dins d'un llibre. És l'ós més feliç del món, sobretot quan els nens el llegeixen. Un bon dia però, i després d'un fet totalment imprevisible es veu obligat a buscar una casa nova.

L'Otto comença un viatge i és quan descobreix que el món és un lloc massa gran i massa poc acollidor per a un ós tan petit. Quan perd tota l'esperança troba un lloc ideal per a ell i descobrirà una nova família que l'acull com un més.

El protagonista de la història ens demostra que mai hem de perdre l'esperança i que tard o d'hora trobarem allò que ens fa feliços.

És un conte amb unes il·lustracions molt divertides que agradaran tant a petits com a grans. El text el trobem entremig de les il·lustracions. 

Llegim Otto l'?s del llibre

A casa ens ha agradat moltíssim, és un d'aquells contes que recordarem durant temps. Les il·lustracions i la història ens ha arribat al cor, l'Otto ha passat a ser un més de la família. Us el recomanem!