L'Oliva i el mal humor

Llibre recomanat per les Biblioteques de Sant Cugat

L'Oliva ha començat malament el dia i està de molt mal humor... mal humor que fa pagar als seus amics dient-los coses desagradables i portant-se malament amb tots ells.

recomanacio conte

I poc a poc, tots es van enfadant, sembla que el dia acabarà pitjor del que ha començat... però per sort hi ha una coseta que pot arreglar-ho tot... conte recomanatAquest llibre és fantàstic per animar als nens i nenes que es posin a la pell de l'altre. De seguida poden veure que el comportament de l'Oliva (molt natural i habitual entre qualsevol de nosaltres) no és neutre a l'entorn, que pot fer molt de mal a gent que s'estima.

I també serveix per què vegin que és fàcil rectificar, perdonar i fer les paus. Perquè després de tot... l'amistat de la colla és de les millors coses que hi ha!

conte per nens

És un conte divertit, amb un sentit de l'humor que els petits poden comprendre, i amb unes il·lustracions que ens han agradat molt i que poden explicar perfectament la història (sense necessitat del text). L'expressivitat dels personatges és, a més, un altre element que podem fer servir mentre expliquem el conte: "què creus que li passa?".

L'hem llegit i rellegit molt a gust!

L'Oliva i el mal humor

Autor: Tor Freeman

Barcelona: Flamboyant, 2015

Recomanat a partir de 4 anys