Noves idees per Carnaval

Un any més s'acosta una de les dates més senyalades de l'any pels més petits, Carnaval. Un dia en què tant nens i nenes com adults poden deixar volar la seva imaginació i ser qui vulguin per un dia.

Si encara no sabeu de què disfressar-vos aquest any us portem quatre fantàstiques propostes, ja sigui per fer-vos vosaltres mateixos a casa, per disfressar als recent nascuts o viure la festa en família i disfressar-vos tots junts. No us les perdeu!

Star Wars: Amb l'estrena del setè capítol de la saga de George Lucas molta gent ha optat per convertir als seus nadons en un personatge de l'univers Star Wars. Nosaltres us n'apropem uns quants de la mà de Latriboo.com. I tu quin costat de la força tries?

Noves idees per Carnaval

En família: Si sou dels que us agrada disfressar-vos tota la família junta, des de Rejuega ens presenten algunes opcions d'allò més diverses i originals.

Noves idees per Carnaval

Màscares: Per aquells que preferiu fer-vos vosaltres mateixos la vostra disfressa, Con botas de agua ens presenta un seguit de màscares d'animals molt fàcils de fer i que segur que agradaran als més petits de la casa.

Noves idees per Carnestoltes

Home made: Seguint amb la línia de fer-vos les disfresses, Latriboo.com també proposen algunes idees d'allò més atractives. Us atreviu a submergir-vos sota l'aigua o sou més de córrer pel parc?

Noves idees per Carnaval

Esperem que gaudiu molt d'aquesta celebració tan plena de màgia i diversió!