Nou programa de l'Escola de Pares i Mares

Escola de Pares i Mares

El passat dilluns dia 5 d'octubre, l'ajuntament de Sant Cugat va obrir les inscripcions  a la nova oferta de cursos, xerrades i tallers del projecte Escola de Pares i Mares del curs escolar d'enguany.

Aquest projecte sorgeix per a donar suport, a les famílies de la ciutat, en la tasca d'educar als els nostres fills i filles. El que s'ofereixen són activitats i recursos en el coneixement i la reflexió sobre la convivència i les relacions familiars, les habilitats educatives, l'orientació acadèmica i professional o el vincle escola-família etc...

Escola Pares i Mares

Els pares i mares podem accedir als diferents cursos i tallers segmentats en tres grups d'edat: de 0 a 6 anys, de 6 a 12 i de 12 a 18.

Aquesta oferta formativa està oberta a totes les famílies, docents i persones que acompanyen l'educació dels infants i joves, com l'AMPA.

Per a poder participar d'aquestes activitats gratuïtes cal fer una inscripció prèvia i comprometre's a assistir a totes les sessions del curs en el que s'està interessat. Les places són limitades i cal esperar la confirmació.

Per a més informació podeu visitar la web de l'ajuntament o trucar al telèfon del servei d'educació 93 565 70 00.

A continuació podeu descarregar-vos el programa:

Icona PDF Escola de Pares i Mares curs 2015-201