Nou Consell d'Infants 2015-2016

El passat 4 de novembre es va celebrar la constitució del nou Consell d'Infants de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest òrgan es va constituir per primera vegada al setembre del 2010 i, es tracta d'una iniciativa que vetlla per la participació i implicació dels nens i nenes en la presa de decisions de la ciutat. Des de 2012, Sant Cugat és ciutat amiga de la Infància. Reconeixement que promou UNICEF.

Consell d'infants 2015-2016

Els vicepresidents del Consell d'Infants d'aquest any són: Aina Pianté Sallent, de l'Escola Avenç, i Juan Llaquet Vélez, de la Farga.

En total són 32 alumnes de 5è i 6è de primària de 16 escoles qui participen del Consell d'Infants. Enguany s'hi ha sumat l'Escola Pureza de María.

Consell d'infants 2015-2016

L'alcaldessa Mercè Conesa, ha encarregat al Consell d'Infants 2015-2016 conèixer millor l'entorn de Collserola. Per fer-ho els nens i nenes treballaran a partir de diferents dinàmiques i activitats que els portaran a visitar i descobrir aquest entorn natural.

La constitució del Consell d'Infants també ha servit per presentar el joc cooperatiu dels drets dels Infants que porta per nom Tenim drets, una de les propostes del curs anterior d'aquest òrgan participatiu.