Mercat Nadalenc a l'Hotel Sant Cugat

36561e48e53758c3d87b41b25ba18d8c

Aquest cap de setmana l'Hotel Sant Cugat, acollirà la II edició del Mercat Nadalenc, organitzat per enláZate.
En aquesta edició, hi haurà una vintena de marques de roba, decoració, parament de la llar, moda infantil, complements, bijuteria, racons de jocs, inflables, pinta-cares, i un munt de sorpreses més per a tota la família.

Mercat Nadalenc Hotel Sant Cugat by Enlazate

Un Mercat on podrem passejar pels jardins de l'Hotel, descobrir noves propostes, comprar noves tendències, moments de solidaritat, participar dels sorteigs......i sobretot els nens i nenes podran gaudir de diferents activitats especialment pensades per ells.

Muntatge las jardins de l'Hotel Sant Cugat

Algunes de les marques infantils que trobarem seran: Pilolos Kids una marca de complements infantils i moda per nens moderns, Baby Love de productes textils destinats als més petits, Estrella & Dolls de nines i figures de drap, Crafting Up ens mostrarà les seves capses de manualitats i farem un taller per tal que els nens i nenes coneguin les múltiples opcions on arriva la creativitat, i per útlim Cims Barcelona que a part de vendre els seus jocs de construccions que desperta la imaginació ens oferirà un taller on els nens i nenes podran jugar.
Marques infantils del Mercat Nadalenc
Serà un espai màgic, ple d'il·lusió i dedicat als nens i nenes amb racons de joc, contes, inflables....Dimamiks oferirà un inflable, Bressol de Contes explicarà el conte de "La Capseta de Música de Nadal", Happy Cakes by Sue farà un taller de decoració de galetes de Nadal i . Consulteu el detall de les activitats, horaris i preus a la secció d'activitats.

activitats infantils

També podrem col·laborar en tres causes solidàriesPulseres Candela amb la venda de pulseres destinant tots els ingressos a l'Hospital Sant Joan de Déu per la recerca del càncer infantil. Afanoc amb la venda de gorres per mantenir la casa del Xuklis. La cada d'acollida per les families de nens amb càncer i per últim Seasons, una marca de bijuteria que col·labora amb el 50% de les seves vendes a la Vall d'Hebron.
Solidaritat al Mercat Nadalenc Sant Cugat

Moltíssimes propostes xules per acostar-nos una estona al Mercat Nadalenc del Hotel Sant Cugat el proper 20 i 21 de desembre. No t'ho perdis i vine a gaudir la màgia de Nadal, envoltats d'un ambient festiu.?? 

MERCAT NADALENC
Dates: 20 i 21 de desembre
Lloc: Hotel Sant Cugat
Adreça: Cèsar Martinell, 2 Sant Cugat
Horaris: Dissabte i diumenge de 11 a 20h