Marató de contes

L'Institut de la infància organitza el festival Petits! Grans! Llibres! amb tot un seguit d'activitats pensades per a nens i nenes i famílies, amb la intenció de reforçar els vincles a través de la literatura i la creativitat.

Consulteu les activitats programades i compreu la vostra entrada pel cap de setmana del festival, el 28 i 29 de novembre, des d'aquest enllaç.

Aquesta és una de les activitats gratuïtes del festival, a l'espai "El bosc dels llibres". Cliqueu aquí per a inscriure-us-hi o per a més informació.

17.00h: Contacontes "Castells, castellers i un anxaneta molt especial" amb Elisabet Carnicé, presentadora del programa del Canal 33 Quarts de nou, és una gran aficionada, coneixedora i divulgadora del món casteller. A banda d'explicar el conte, ensenya als nens i nenes moltes coses sobre els castells: les colles, posicions, vestuari, tipologia de castells, etc...

18.00h: "Contes de Can Sons" amb Roger Coromines. No us heu preguntat mai d'on neixen les cançons que us cantaven quan éreu petits? Jo us ho diré. Surten de Can Sons, que és la casa a on viu la Saviesa Popular. Que qui és? Doncs, una anciana mil·lenària que des de temps immemorials s'inventa les nostres cançons.

18.30h: "Anem a explicar històries" amb Sandra Gómez Rey de Contes de Mantega de Llet de Vaca Suïssa (a partir de 5 anys). És un taller en què els infants esdevenen exploradors d'històries. Inventen contes mitjançant jocs creatius amb paraules, imatges i objectes que desperten l'enginy i alliberen la imaginació.Les històries es creen i s'expliquen oralment.

Preu: Gratuït

Lloc: Casa de Cultura

Hora: de 16:30 fins a 19h