La Talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap

3e7afc2c9cd2d99fd500820e21426ba2

Estem molt contents d'anunciar-vos que a partir d'aquest mes de febrer comencem una col·laboració amb les Biblioteques de Sant Cugat.

De forma mensual recomanaran diversos contes perquè puguem gaudir en família del plaer de la lectura.

La primera recomanació és un conte divertit i entretingut, "La Talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap", autor: Holzwarth, Hans Werner, Pontevedra: Kalandraka, 2011, Recomanat a partir de 5 anys.

Un conte clàssic, de Werner Holzwath en format d'àlbum il·lustrat, desenfadat i ple d'humor, que parla sense cap mena de recança d'un tema tan natural i alhora tan poc tractat com el dels excrements d'animals.

Quan la talpeta va sortir de la seva muntanyeta de terra, alguna cosa li va caure al cap en forma de barret. La talpeta, molt indignada i ferida en el seu orgull, va recórrer tota la granja a la recerca del responsable d'allò que portava al cap. Fins que finalment uns animals de la granja li van donar la resposta.

Voleu descobrir què portava la talpeta al cap?...

A en Jan i la Berta els va agradar molt, sobretot perquè parla de caques i això els va fer molta gràcia. Ara estan a l'època en què quan senten la paraula caca o pipi arrenquen a riure.

Recordeu que el podeu trobar a les Biblioteques de Sant Cugat