La caixa del port

15528198a8483376332d85dc8b2f0930

Noves recomanacions de les Biblioteques de Sant Cugat"La caixa del port" de Gemma Martí i Meritxell Duran I*Mar, Barcelona : Abuenpaso, 2013, A partir de 6 anys

Fa bon dia i baixem tot passejant cap al port, just quan una parella de treballadors descarreguen una gran caixa sense remitent ni destinatari. Per a qui deu ser? Qui l'envia? Què n'han de fer? Una senyora elegant que passava per allà diu que és per a ella que hi ha una vestit preciós que li envia la seva germana. Just després, arriba el director del museu de cera. Ell diu que la caixa és per a ell i que a dins hi ha escultures per al seu museu. Després arriba un metge, l'alcalde, un científic, una bibliotecària, un excursionista... Tothom vol la caixa per a ell... Però què hi ha a dins la caixa? Els treballadors del port ens faran sortir de dubtes.
Si voleu saber què hi ha dins la caixa, no us perdeu aquest llibre per gaudir de les divertides il·lustracions, fer volar la imaginació i pensar què és important en la vida.

La caixa del port, recomanaci? Biblioteques Sant Cugat

Un conte adient per nens més grans, amb el que el Jan ha gaudit moltíssim. Des del primer moment l'ha mantingut ben atent a intentar descobrir que hi havia a dins la caixa, coneixent totes les històries de cadascun dels divertits personatges. Un llibre molt recomanable per fer volar la imaginació.