Kit Didongo "Sota els flocs de neu"

a81d670b84ebc1bb371c18c7f1a4f59a

Proposta de Didongo

El Kit d'aquest mes de gener és: "Sota els flocs de neu", una proposta per acompanyar els nens en la descoberta de l'hivern i dels seus plaers. Construeixen un lloc màgic on refugiar-se, cuinar, jugar i amagar-se al seu món imaginari.

Material Kit Didongo
En aquest kit hi han 3 activitats diferents, per una banda es prepara una cova, un lloc especial on poder refugiar-se i viure aventures tot creant un món imaginari. El mes divertit de l'hivern es jugar amb la neu. Al nostre país no tenim massa llocs on neva així el que podem fer es donar espai a la nostra imaginació i jugar amb la neu.

Catapulta Kit Didongo

La segona activitat, es construeix una divertida catapulta amb pals i gomes amb la que tirar el nostres flocs de neu imaginaris. Els nens es divertiran fent moviments curts per aconseguir grans salts: una tècnica senzilla i molt divertida.

Contruim amb Didongo

Un dels plaers de l'hivern es estar a casa, cuinar i gaudir de les sopes calentes i la xocolata desfeta. La tercera activitat es un enginyós joc de construcció, els petits de casa descobriran les proporcions i les formes d'un estri de cuina molt especial. Per jugar, cuinar i combinar ingredients fantàstics, utilitzaran un material màgic que brilla en la foscor i que assegura la màxima diversió.
 

Aquí no s'acaba el nostre kit, hi ha més. Es un fulletó sobre el hivern i la hibernació dels animals, amb un conte il·lustrat per l'artista Eulàlia Corbella. L'Eulalia es una il·lustradora catalana que ha fet únic i encara més bonic aquet kit amb els seus preciós dibuixos. 

*fotos de Creciendo con Montesori

Si us agradat la proposta de Didongo i voleu passar una tarda divertida creant i jugant en família
COMPRAR KIT