Jan Petit comença una nova etapa

Jan Petit es fa gran

Jan Petit comença una nova etapa plena d'il.lusions i nous reptes, amb l'impuls i la motivació de seguir creixent per a oferir el millor servei a totes les famílies de Sant Cugat. 

Jan Petit va néixer fa dos anys i ja l'han descobert i acompanyat un gran nombre de famílies durant aquest temps. Ara, de la mà de Pares i Nens es fa gran. Les dues webs dirigides a les famílies amb nens en edat escolar, ens hem fusionat per a convertir-nos en la única i més completa plataforma on-line per a famílies, "la web de les famílies de Sant Cugat".

El nou Jan Petit, adopta una nova identitat, amb més continguts, recursos i serveis per a tothom, en una plataforma moderna i actualitzada, que s'adapta a tot tipus de dispositius.

La nostra raó de ser, és la d'acompanyar i donar suport en la tasca que ens ocupa a tots els pares i mares en la criança dels nostres fills, i es fa extensible a d'altres membres familiars que també hi participen.

COM HO FEM?

Des d'una perspectiva àmplia de família - Ja que considerem que avui en dia no hi ha un únic model familiar sinó molts; així com també gran diversitat cultural. Pensem que el respecte a altres llengües, cultures i religions és important i reconeixem tota la riquesa que ens pot aportar com a persones.

Apropant l'actualitat de Sant Cugat a temps real - A través de la nostra Agenda i la secció Informa't. Expliquem totes les activitats familiars que es poden fer a Sant Cugat així com les notícies d'interès que hi succeeixen.

Ens convertim en la guia familiar de Sant Cugat - Per a que les nostres famílies consultin els millors serveis que des de la ciutat es posen a disposició de les seves necessitats.

Creem i difonem continguts interessants per a petits i grans - Des de les seccions Coses Xules, Informa't i Racó Infantil, amb l'ajuda i participació de col.laboradors especialitzats que ens avalen la qualitat dels nostres continguts.

Fem comunitat i xarxa social - Perquè creiem que junts estem millor acompanyats el Club de Jan Petit i les seves xarxes socials és el nostre punt de trobada on les famílies podran gaudir d'un munt d'avantatges i contactes.

Comunicant de forma personalitzada a través del nostre Butlletí - D'aquesta manera la comunicació és més còmode, ràpida i efectiva per a les famílies.

Així doncs, i després de fer-vos partícips d'aquesta nova etapa que tot just emprenem, us convidem a conèixer i navegar per el nou Jan Petit, explorant cada un del seus racons i participant de les nostres propostes amb els vostres infants.