Gala benèfica de Pallassos Sense Fronteres

El diumenge 14 de febrer, el Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà la gala benèfica de Pallassos Sense Fronteres. Aquesta serà una ocasió única per veure reunits per primera vegada a artistes com Sílvia Pérez Cruz, Pepa Plana o Tortell Poltrona.

Pallassos Sense Fronteres

L'espectacle solidari té com a objectiu recaptar diners per ajudar als diferents projectes que té l'organització Pallassos Sense Fronteres arreu del món, com ara Síria, Afganistan, Iraq o Eritrea. Tota la recaptació anirà íntegrament a aquests projectes, les entrades es poden trobar des dels 15€ fins als 25€.

Per primera vegada, tots aquells que s'acostin al Teatre-Auditori podran veure en un mateix escenari a artistes com la cantant Sílvia Pérez Cruz, el pallasso i animador del FC Barcelona, Pep Callau, la pallassa Pepa Plana, la companyia el Negro y el Flaco, la pallassa i ballarina Claire Ducreux i un dels pallassos més estimats d'aquest país, Tortell Poltrona.

Pallassos Sense Fronteres

Tots ells posaran el seu talent al servei d'un món més just i aportaran el seu art i creativitat perquè cap nen ni nena es quedi sense un somriure.

Tortell Poltrona va presentar l'acte, al costat de la tintenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, i va explicar que durant l'espectacle aniran apareixen tots els artistes i que les seves actuacions aniran acompanyades per imatges de les expedicions que l'organització ha realitzat fins al moment.

Les entrades les podreu aconseguir a través d'aquest link.