Frank Einstein i l'electro-dit

Llibre recomanat per les Biblioteques de Sant Cugat

En Frank Einstein treballa en una de le seves noves invencions, l'Electrodit, un dispositiu que pot aprofitar l'energia de qualsevol lloc. El seu company de classe, en T. Edison, propietari del generador d'energia de Midville, intentarà per tots els medis que aquest invent fracassi, juntament amb el seu malvat company, Mr. Ximp, un simi genial.

literatura ciencia per nens

És un llibre que animarà a nois i noies a aprofundir en el món de la ciència, ja que està ple de dades científiques històriques que es van explicant com a part integrada de la narració. Tot i així la lectura no es fa pesada perquè la narració és molt dinàmica i plena de sentit de l'humor, a part de les il·lustracions i del joc constant amb diferents tipografies.

literatura infantil juvenil Es tracta del segon llibre de la sèrie Frank Einstein. En aquesta col·lecció, Jon Scieszka apropa els seus lectors a temes científics que van des de la matèria de l'energia fins a la vida del humans a la Terra a través de l'Univers, des dels objectes més petits, els àtoms; al més gran, el cosmos.

En Jeff Kinney, autor de la sèrie Diari del Greg, ha dit en relació a aquests llibres: "No pensava que la ciència pogués ser divertida... fins que vaig llegir Frank Einstein. Farà riure molt els joves!"

En Frank Einstein i l'electro-dit

Autor: Jon Scieszka

Il·lustracions: Brian Biggs

Barcelona: Estrella Polar, 2015

Recomanat a partir de 9 anys