Exposició de Nadal

Estimades famílies, finalment fem l'exposició d'arbres de nadal, pessebres i manualitats que han fet alguns nens i nenes del poble! Esperem que us agradi!!

arbre de nadal DIY                                                       IMG-20150111-WA0001 (1)

Aquests dos arbres de Nadal els han fet dues famílies de Valldoreix que segons expliquen cada any busquen una nova idea per fer-se'l ells. El primer dels arbres l'han fet la Carla (10 anys), la Moira (7 anys) i l'Erola (4 anys) juntament amb els seus pares. És un arbre fet amb tela i cartrons, el tronc és agafat del bosc i les boletes són fetes amb llana. L'estrella també és feta de cartró forrada de tela i cosida. No creieu que és una idea genial?

El segon arbre l'han fet el Pol (19 anys), el Jan (17 anys) i el Nil (15 anys) també juntament amb la seva mare. Han anat tallant un tronc prim a rodanxes que han enganxat a una estructura de fusta també feta per ells. A sobre hi han anat penjant adorns de Nadal i encara que des d'aquí no es vegi també porta llumetes. Quin arbre més original!!

Els següents arbres de Nadal són un clàssic, però no per això són menys bonics ja que dónen aquell caliu inconfusible de Nadal a totes les cases: fulles verdes, boletes i llums. Heu vist què ben adornats estàn? Ooooohhhh!

20150107_185349                                IMG_6548

Tània (8 anys) i Berta (6 anys)                                                                      Nora (2 anys)

 

Seguim amb els pessebres....

IMG-20150107-WA0001

Ja han arribat els tres Reis!! Tots els pastors s'acosten a donar els seus regals al nen Jesús, veieu el caganer?? Fet per la Carlota (5 anys) i la Laia (3 anys).

IMG_5850          IMG_5851

Aquestes fotografies són de dos escenes del pessebre que han fet l'Aina (6 anys) i la seva germana Marta (3 anys). Sembla un poble de debò, preciós!

I per últim manualitats i un mitjó del Pare Noel esperant a ser omplert de caramels! 

IMG_5852  IMG_5853  IMG_5855  IMG_6546

       Aina (6 anys)                                  Marta (3 anys)                                     Marc (6 anys)                                     Nora (2 anys)

 

Moltes felicitats a tots els artistes i gràcies per enviar-nos aquestes fotografies tan xules de tot el que heu fet per Nadal!! Esperem que hàgiu passat unes molt bones festes i una molt bona entrada d'any!