Et descobrim un pla genial de compres i lleure pels teus nens

Nen dibuixa sobre un paper en blanc i colors

Si vols un pla genial de compres i lleure pels teus nens, tenim el lloc ideal per a tu. El centre comercial Diagonal Mar ha posat en marxa Un Mar de Jocs, un nou espai de joc infantil gratuït. La iniciativa respon al convenciment que el mar és una font inesgotable de coneixements i té molt per ensenyar sobretot als més petits.

Una de les moltes joguines d'Un Mar de Jocs

Un Mar de Jocs s'ubica a la planta baixa de Diagonal Mar, just al costat de Mediamarkt. Aquest espai creatiu, fet a partir de materials sostenibles, està especialment dissenyat perquè els nens i les nenes de 4 a 12 anys se submergeixin en la màgia del mar d'una forma divertida i didàctica. A més, els infants de 4 anys poden entrar acompanyats.

Un Mar de Jocs

El nou espai de jocs s'ha creat amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela i està pensada per a fomentar el respecte pel medi ambient i ensenyar els valors propis de la cultura del mar. Un Mar de Jocs compta amb un calendari d'activitats que es renova cada mes. Aquesta nova iniciativa aporta una experiència única per a tota la família.

Un Mar de Jocs obre de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabtes i festius d'obertura de les 12 a les 14 i de les 17 a les 21 H.

Cada mes una activitat...

Un nen juga amb una vaixells a Un Mar de jocs

Un Mar de Jocs organitza cada mes diverses activitats per a nens i nenes i que converteixen aquest espai en una experiència única per als infants.

Com et pots fer soci d'Un Mar de Jocs?

Les instal·lacions d'Un Mar de Jocsamb jocs infantils

Abans de la primera visita cal que registris el menor a través de l'app de Diagonal Mar. Un cop fet això, només hauràs de venir a l'espai infantil i ensenyar el teu codi QR. Aconseguir-lo és ben fàcil:

  1. Descarrega't l'app de Diagonal Mar.
  2. Crea un perfil de soci/sòcia, amb el qual es generarà un codi QR i un ID d'usuari.
  3. Registra el menor, que quedarà vinculat al teu usuari.
  4. Fes clic a «Ingressar».
  5. Firma online i fes clic a «Enviar».
  6. Ara només et queda gaudir d'Un Mar de Jocs!