El festival Petits! Grans! Llibres! de nou a Sant Cugat

Festival Petits Grans Llibres

El festival Petits!Grans!Llibres!, aterra de nou a Sant Cugat en la seva 6a edició. Aquest any, abandona el Claustre del Monestir per a traslladar-se al recinte de Mercantic, un espai de 700 metres quadrats que permetrà acollir un nombre més gran de participants. Els organitzadors esperen superar els 5.000 visitants de l'any passat, dels quals, més de la meitat eren de fora de Sant Cugat.

Petits Grans LlibresEl canvi d'ubicació no és l'única novetat, per primera vegada, s'organitzaran dues setmanes d'activitats prèvies. Seran activitats obertes i gratuïtes que reuniran als petits lectors amb autors, il·lustradors, artistes, dinamitzadors, contacontes, etc.

El cap de setmana del 14-15 de novembre, les activitats es desenvoluparan dissabte a la Biblioteca Miquel Batllori (a Volpelleres) i diumenge al Teatre-Auditori. El següent cap de setmana, del 21 i 22, les activitats seran a la Casa de Cultura.

Petits Grans Llibres

Petits!Grans!Llibres!, és un esdeveniment cultural que pretén crear vincles entre els nens i nenes amb els seus pares, de la mà de la literatura, la creativitat i la música. És un festival que té uns objectius molt clars: tenir la infància com a centre motor i promoure l'educació a través de la lectura.

Al festival, tothom hi té cabuda, ja que tot el programa d'activitats és inclusiu amb l'objectiu que els nens i nenes amb discapacitats o necessitats especials puguin compartir les activitats amb la seva família en un ambient adequat.

Les activitats del cap de setmana del 28 i 29 de novembre es desenvoluparan a la Casa Amparito i a la Sala 2 del Siglo, un petit teatre recentment estrenat que s'inaugurarà amb el festival. Dos dies intensos d'activitats familiars al voltant de la literatura.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web de l'Institut de la Infància i l'aforament serà limitat a 750 persones.