Descobreix les activitats de Viu l'Estiu 2016

Comença el bon temps i amb ell les ganes que arribi l'estiu. L'any passat l'Ajuntament de Sant Cugat va presentar Viu l'Estiu, el recull d'activitats dirigides a infants i joves per gaudir de les vacances. Aquest any recupera la iniciativa amb més activitats: casals, campaments, colònies, campus esportius, estades a l'estranger, cursets i tallers i molt més!

Viu l'estiu 2016 Sant Cugat

Els casals a les escoles estan pensats per nens i nenes de 3 a 12 anys, en alguns casos, les inscripcions ja estan obertes i d'altres s'obriran a partir del mes de maig.

Pel que fa als casals i als campus esportius, estan dividits en quatre grups d'edat: de 0 a 12 anys, de 12 a 16, de 16 a 18 i l'últim, a partir de 18 anys. També hi ha preparats més de 20 tallers i cursets organitzats a diferents establiments de la ciutat com la Casa de Cultura o el Casal Torreblanca.

Tota la informació relacionada amb les activitats es pot consultar a través de la pàgina web de l'Ajuntament, amb dates, dies d'inscripcions i telèfons i mails de contacte.