Contes i creativitat

L'Institut de la infància organitza el festival Petits! Grans! Llibres! amb tot un seguit d'activitats pensades per a nens i nenes i famílies, amb la intenció de reforçar els vincles a través de la literatura i la creativitat.

Consulteu les activitats programades i compreu la vostra entrada pel cap de setmana del festival, el 28 i 29 de novembre, des d'aquest enllaç.

Aquesta és una de les activitats gratuïtes del festival, a l'espai "El bosc dels llibres". Cliqueu aquí per a inscriure-us-hi o per a més informació.

11.00h: Conte amb titelles "Mimi i la girafa blava", a càrrec de Fundació NEXE. Mimi, una petita girafa, acaba de tenir un germanet molt petit de color blau. La Mimi ha de fer front a la burla dels amics i a la desil·lusió de tenir un germanet diferent.

12.30h: Taller "De quantes maneres es pot dibuixar?", a càrrec de Windown. A partir de 3 anys. Pares i fills, avis i oncles estan convidats a passar una hora creant junts. Embrutar les mans i passar-s'ho bomba. A partir de l'art explorarem el nostre univers imaginatiu per crear una obra artística personal.

Preu: Gratuït

Lloc: Casa de Cultura

Hora: de 10:30 fins a 14h