Comencen les jornades de portes obertes

Donar una bona educació als fills és una de les tasques més importants i significatives, així com escollir l'escola on passaran gran part del seu temps. Per això és tan important poder conèixer de primera mà les diferents escoles bressol, col·legis, escoles i instituts als quals tenen opcions d'entrar.

Jornada portes obertesTots aquells pares i mares que vulguin visitar els centres per tal de preinscriure els seus fills per al proper curs, en tindran l'oportunitat de fer-ho durant les jornades de portes obertes el proper 18 de febrer, quan s'inicien les jornades de portes obertes a les escoles de Sant Cugat i el dia 20 de febrer als instituts.

Podeu consultar els horaris dels diferents centres a l'enllaç que facilita l'Ajuntament.

Els terminis previstos de presentació de la sol·licitud de preinscripció són:

  • Del 30 de març al 7 d'abril: segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria
  • Del 30 de març al 15 d'abril: ensenyaments professionals de música i dansa

Jornada portes obertes Abans i durant la preinscripció les famílies que vulguin podran dirigir-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització per rebre informació i orientació. Les consultes es podran fer sense cita prèvia del 16 de febrer al 29 d'abril, de dimarts a divendres (10h a 14h) i dimecres a la tarda (de 16:30h a 18:45h).

L'ajuntament també ha posat a disposició de les famílies un sistema per consultar els centres educatius en funció del domicili.