Casals d'estiu de Kids&Us, les Fun Weeks

Fun Weeks casals Kids&Us

Arriba la calor, el bon temps i amb ells les ganes de vacances i passar-ho bé. Des de Kids&Us presentem una proposta plena de diversió, al mateix temps que se segueix aprenent anglès, els casals Fun Weeks.

Durant les vacances els pares volen que els seus fills s'ho passin bé però si a més a més aprenen un idioma, molt millor. Amb les Fun weeks s'aconsegueix una immersió total ja que el nen està exposat a l'idioma cada dia en un context lúdic a través de les diferents activitats, com cançons, contes i manualitats.

Fun Weeks casals Kids&Us

Les Fun Weeks estan organitzades per setmanes, en grups reduïts (com a màxim 10 nens per grup) i molt personalitzats, dividits per franges d'edat de 3-4 anys, 5-6 anys i de 7 a 10 anys. D'aquesta manera s'aconsegueix acomplir amb l'objetiu principal de les Fun Weeks, simular una immersió lingüística real.

Aquests casals estan pensats tant pels alumnes de Kids&Us com per nens que no assisteixen al centre regularment.

Fun Weeks casals Kids&Us

Cada setmana es tracta un tema determinat i les activitats giren al seu voltant, utilitzant-lo com a fil conductor. D'aquesta manera es pot, gràcies a la repetició, interioritzar molt millor els nous conceptes de vocabulari i expressions. Es tracta de recrear situacions i rutines reals, utilitzant l'anglès en tot moment.

Les activitats són exclusivament en anglès i estan dividides en 5 grans blocs:

  • Activitats de psicomotricitat
  • L'hora del conte (Storytime)
  • Manualitats (Crafts)
  • Mercat (Market)
  • Cançons temàtiques (Songs)

Les Fun Weeks de Kids&Us es poden contractar tantes setmanes com sigui necessari durant els mesos de juliol i agost, i escollir entre els diferents horaris de matí, migdia o tarda en funció de les necessitats de cada família.