Alicia Patapam

08c88dbaffce2e37e2970f729126a271

Iniciem el mes de maig amb una nova recomanació de les Biblioteques de Sant Cugat, "L'Alícia Patapam en els contes" ens explica què fa l'Alícia un dia molt plujós. 

Autor/a: Gianni Rodari, Editorial: Lumen, Any de Publicació: 2006, Edat recomanada: a partir de 4 anys

recomanaci? Biblioteques Sant Cugat

L'Alícia decideix agafar un llibre de contes. Quan l'obre se li escapa un badall, però quan comença a llegir la primera pàgina està tan concentrada amb la lectura que cau dins el llibre. Un cop dins, comença a aparèixer en diferents històries: desperta a la Belladorment, la persegueix el llop de la Caputxeta, es troba el Gat amb botes...

És un conte amb unes il·lustracions a doble pàgina molt divertides i unes lletres que canvien de mida i de posició a mesura que avança la història.

Conte Alicia Patapam

A casa, quan el vam llegir al Jan li va agradar molt i a la Berta gens. Li feia por cada vegada que l'Alicia queia dins d'un nou conte, doncs sempre era en el moment decisiu de la història; quan s'havia de despertar la Belladorment, quan el llop està a punt de menjar-se la Caputxeta Vermella.....En canvi en Jan va gaudir molt de cadascuna de les històries. Un conte curiós!