5 idees divertides per Halloween

Ja esteu preparats pel Halloween? Des de fa pocs anys aquesta tradició anglosaxona ha començat a arrelar amb força a la nostra terra, veiem com des de les pastisseries, fins llibreries, joguineries.... es preparen per aquesta festa. I la veritat és que si donem la opció als nostres fills de disfressar-se, fer por i recollir caramels, tots s'hi sumen! Aaaaahhh! Sense oblidar les terrorífiques decoracions que posem per casa, cada dia més de moda.

Bé doncs, hem pensat de recollir 5 idees perquè pogueu gaudir d'un Halloween ben original en família.

1. Manualitats: Mireu quines 5 idees terrorifíques, fàcils i divertides ens proposen fer els nostres amics de Cosas Molonas.

Halloween

2. Cuina: De receptes de Halloween n'hi han moltíssimes, nosaltres us proposem que us animeu amb algun d'aquests 30 tastets terrorífics. Segur que us surt boníssim!! També de Cosas Molonas.

Halloween

3. Disfresses: Els nens gaudeixen disfressant-se, Halloween és un bon moment per fer-ho i si estàn fetes a casa encara són més xules.  Amb molt poques coses, podem fer grans disfresses. Mireu quin recull de disfresses terrorifiques no violentes ens mostra de Rejuega.

Halloween

4. Decoració: La part de poder decorar la casa amb uns bons motius terrorífics, agrada moltíssim a nens i nenes. Us mostrem dues divertides garlandes; una garlanda de Halloween de Deli Gómez per Con Botas de Agua i una garlanda de calaveres de Decoideas.

Halloween

5. Llibres: Per últim us recomanem tres llibres xulíssims de Halloween per a nens i nenes de diferents edats que de ben segur trobareu a les diferents bibiloteques de la vostra localitat.

"El tren de Halloween"- Valios i Buñuel, I. Ed: Barcanova, "Feliz Halloween" - Slegers, Liesbet. Ed: Edelvives i "La Nit de Halloween"- Lienas, Gemma. Ed: Estrella Polar

Halloween

Esperem que aquestes idees per fer amb família us hagin agradat i que passeu un Halloween de POOOOOOOOOR!!!!