Sant Cugat inicia el curs amb 20.056 alumnes

comença l'escola 2015

El passat dia 2 de setembre l'alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa va presidir, al Celler Modernista, la inauguració oficial del curs 2015-2016 amb la participació d'altres personalitats del món educatiu.

Durant la seva intervenció, va refermar el compromís del consistori amb l'ensenyament i la comunitat educativa fent menció de les diverses intervencions que l'ajuntament havia dut a terme, durant aquestes vacances d'estiu, a les escoles del municipi per tal que tot estigui preparat pel nou curs escolar.

I és que s'ha pogut constatar que en aquest nou any Sant Cugat ha experimentat un creixement del nombre d'infants i joves escolaritzats, comptabilitzant-se un total de 434 alumnes més que l'any passat. Amb aquestes dades es fa evident una tendència a l'alça de l'alumnat en els darrers anys.

Cal esmentar, que del total d'alumnes escolaritzats aquest any el 80% cursa els estudis a l'escola pública mentre que un 20% ho fa a l'escola privada.

Com a novetat, els alumnes compten, amb un nou equipament municipal, la Biblioteca Miquel Batllori ubicada a Vullpalleres (la tercera biblioteca del servei en xarxa a St. Cugat). Tanmateix s'ha elaborat una guia editada per l'ajuntament dirigida als pares i mares sobre "50 consells d'educació digital". La guia pretén ajudar els pares i mares a disposar de criteris en l'educació dels seus fills i filles en l'ús de dispositius electrònics.