Elabora uns boníssims falàfels amb l'ajuda dels teus petits

El falàfel és una recepta de tot l'Orient Mitjà i una bona manera que els nens mengin cigrons i satisfacin les seves necessitats setmanals de llegums

Ingredients:

  • Mig quilo de cigrons cuits, els podem comprar fets o fer-los nosaltres mateixos
  • 2 cebes picades
  • Julivert fresc al gust
  • 3 dents d'all
  • 3 culleradetes de comí molt
  • 1 tassa de pa ratllat
  • 1 cullerada de bicarbonat
  • Coriandre al gust 
  • Mitja culleradeta de caiena molta
  • Oli de gira-sol
  • Sal i pebre negre al gust


Elaboració: 

  1. Triturem els cigrons amb la ceba, el julivert, les dents d'all, el coriandre i una tassa d'aigua. Ho barregem fins que s'integrin tots els ingredients. Posteriorment, posem a la mescla el pebre, el comí, la sal, el pebre vermell, el bicarbonat, ho barregem i ho deixem reposar mitja hora.
  2. Una vegada passat aquest temps agafem trossets de la massa i els hi donem forma circular. Una vegada tenim fetes les formes dels falàfels, posem l'oli en una paella i els fregim durant entre 5 o 7 minuts, o fins que estiguin daurats. 
  3. El falàfel es pot menjar sol o dins d'una pita. Si fem falàfel dins de pa pita també posarem enciam, tomàquet, tahini, amb salsa de iogurt o hummus i fer el nostre falàfel al gust o com més ens agradi.