Tant els problemes emocionals o de conducta en infants troben un aliat en el consum de peix.
En aquest article us explicarem quins són els beneficis del consum de peix i com pot ajudar a reduir la probabilitat que els infants tinguin problemes emocionals o de conducta en un futur.
La revista Clinical Nutrition, relacionava el 2016 el consum de peix dos cops per setmana amb menys probabilitat de tenir problemes emocionals o de conducta en infants. El motiu del seu argument és que el peix blau és la principal font d'àcids grassos Omega 3, i que té un paper molt rellevant en el creixement neuronal i en el desenvolupament del cervell humà.
Hi ha altres estudis centrats en la infància i l'adolescència, que també han demostrat una possible millora de l'activitat cognitiva i de l'aprenentatge, també reflectit en el rendiment escolar gràcies al consum de peix.
Altres estudis centrats en la infància i l'adolescència, també han demostrat una possible millora de l'activitat cognitiva i de l'aprenentatge així com del rendiment escolar amb el seu consum. En un estudi realitzat a Suècia amb nens de 15 anys, aquells estudiants que consumien peix més d'un cop per setmana eren aquells que tenien millors resultats acadèmics, en comparació amb aquells que només en menjaven un cop o menys per setmana (Kim et al., 2009). Els mateixos resultats es varen trobar tres anys més tard en un estudi amb adolescents de 12 a 18 anys , en el qual els estudiants que tenien una major ingesta de peix també tenien millors notes i un vocabulari més avançat (de Groot, Ouwehand & Jolles, 2012).