Ingredients:
- 12 galetes tipus Maria
- 4 iogurts naturals
- 400 ml de nata
- 125 g de sucre
- 100 g de llet condensada
- 50 g de mantega
- 1 pot de melmelada de gerds i alguns gerds naturals
Elaboració:
- Tritura les galetes fins que quedin fines i barreja amb la mantega. Aixafeu la pasta sobre la base d'un motlle de cèrcol desmuntable d'uns 22 cm de diàmetre o en uns gots si ho volem individual. Deixeu-ho a la nevera perquè s'endureixi. Aprofita per muntar la nata.
- Barreja els iogurts amb el sucre i la llet condensada. Quan estiguin ben integrats, afegeix la nata muntada i torna a barrejar.
- Posa la mescla en els gots o en un motlle. Estén per sobre una capa de melmelada de gerds, prèviament fosa uns 5 minuts a foc baix, deixeu-ho al congelador.
- En lloc de congelar-la, també es pot escalfar la llet condensada, afegint 10g de gelatina prèviament remullada; barrejar amb els iogurts i la nata i deixar que es qualli a la nevera.