Hamburgueses d'albergínia delicioses i per a tota la família

Una manera d'introduir verdures en el menú familiar

Ingredients:

  • 2 albergínies
  • 100 gr de pa ratllat
  • 1 ou
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • Oli d'oliva
  • Sal al gust
  • Julivert picat


Elaboració:

  1. Renta les albergínies, talla-les per la meitat de dalt a baix i amb talls transversals, li posarem oli i sal. Les posem en una safata i al forn, preescalfat, a 180° uns 15 minuts o fins que la polpa de l'albergínia estigui tova.
  2. Traiem les albergínies del forn i les deixem refredar.
  3. Piquem els alls i la ceba i les coem en oli fins que dori. Ho retirem del foc i ho reservem.
  4. Retirem la polpa i les tallem en trossos petits.
  5. Barregem la polpa de l'albergínia amb l'all i ceba. Hi afegim l'ou, sal al gust, el julivert i el pa ratllat i ho barregem molt bé fins a aconseguir una massa compacta.
  6. Donem forma a les hamburgueses i les arrebossades amb pa ratllat, les deixem que compactin a la nevera entre una i dues hores.
  7. Escalfem oli en una paella i deixem daurar les hamburgueses a banda i banda i ja les tindrem.